banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka Nisan'da Start Alacak..!
banner98

Vakaların azalması durumunda Nisan ayının ikinci haftasında düşük tempoda bir buçuk aylık küçük bir başlangıç planladıklarını ifade eden Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları, her şeyin yolunda gitmesi durumunda ise Haziran’da sezona yönelik yüksek tempolu çalışma sürecinin Karşıyaka adına başlayacağını ifade etti.

Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları geçen yıl borçları azaltma adına kadroyu dar tutmak zorunda kaldıklarını belirtirken, bunun acısını çektiklerini ancak ciddi anlamda derslerde çıkardıklarını söyledi.

Bu yıl ise daha geniş kadro ile yola çıkacaklarını belirten Bayram Paşaoğulları, ilk beş için mücadele edecekleri bir sezon hedefleri olduğunu ifade etti. Mevcut kadroyu koruyup takıma takviye de yaptıklarını ifade eden Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları geçen yıl 14 kişi ile götürdükleri sezonun bu yıl 22-23 kişi ile gideceğini söyledi.

Geçen sezon takıma dahil edilen genç isimlerle bu yıl yine yola devam edileceğini ifade eden Paşaoğulları, Karşıyaka olarak hiçbir oyuncu ile ise maddi sıkıntının olmadığını vurguladı. Günümüz itibariyle ülke olarak sıkıntılı bir süreç içinde olduğumuzu ifade eden Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları, herşeyin yolunda gitmesi durumunda Nisan ayının ikinci

Düşük tempoda yapacakları başlangıç sonrasında Haziran ayında yapacakları sezon açılışı ile sürece başlayacaklarını ifade eden Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları, hem yönetimin hem de oyuncuların yeni sürece Karşıyaka olarak hazır olduğunun altını çizdi. Futbolu her kesim gibi kendilerinin de özlediğini ifade eden Paşaoğulları, şu an bile güzel bir havaya sahip olduklarını belirterek, bir an önce sağlıklı günlerin gelmesini dileyerek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75