banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka Muradına Erdi..! 1.Lige Geri Döndü..! (0-4)
banner98

Stadyum: Atatürk Stadı

Hakemler: Mehmet Sezener, Kaan Koday, Ali Orçan, Mustafa Öztugay

Vadili: İlhan Ahmet, Mustafa Kermeoğlu(Dk.60 Uğur Alparslan), Umut Menteş, Ali Gürtaç, Erkan Ökten( Dk.82 Mehmet Karadağ), Uğur Ökeli, Süleyman Gürtaç, Serdar Özer, Mustafa Okur(Dk.76 Remzi Akcakaya),Cemal Oktaçlı, Hacı Özer

Karşıyaka: Abdullah Doğan, Bayram Dağgül, Edip Menekşe, Mehmet Gürpinar(Dk.71 İlksen Yeşilada), Ali Savaşan( Dk.79 Sabahattin Alat), Bayram Arıkhan, Barış Rabo(Dk.67 Tahir Soğukoluk), Olgun Dodak, Ertuğ Gazi, Hüseyin Konyalıoğlu, Ahmet Can Temel

Goller: Dk.34 Ahmet Can, Dk.57 Ali Savaşan, Dk.63 Bayram Arıkhan, Dk.88 Olgun Dodak(Karşıyaka)

Kırmızı Kartlar: Dk.73 Cemal Oktaçlı, Dk.73 Umut Menteş(Vadili)

BTM Lig’i Play- Off finalinde Lefkoşa Atatürk Stadyum’unda karşılaşan Vadili ve Karşıyaka takımlarından Karşıyaka net bir skorla bir üst lige çıkmayı başardı.

Karşıyaka geçtiğimiz sezon düştüğü K-Pet Birinci Lig’den, play off final maçında Vadili’yi 4-0 mağlup ederek bir sezon aradan sonra dönmeyi başardı.

34.DK: Sağ kanattan Mehmet’in etkili ortasında arka direkte topla buluşan Ahmet Can yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla Karşıyaka’yı öne geçirdi 0-1

57.DK: Karşıyaka farkı ikiye çıkardı. Ceza alanına ortalanan serbest vuruşta Ali Savaş’ın 6 pas üzerinde vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi 0-2. 

63.DK: Mehmet Gürpınar’ın kullandığı etkili kornerde topa iyi yükselen Bayram topu ağlara göndererek takımını rahatlattı 0-3.

Maçın 75. dakikasında Vadili’den Umut ve Cemal kırmızı kart gördüler. 


Bu kartlardan sonra kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği maçta saha karıştı. Futbolcular arasında sahada başlayan olaylara, tribünler de karışırken, taraftarlar sahaya girdiler. 

Hakem Mehemt Sezener ve ekibi, bu nedenle soyunma odasına gitti. Yaklaşık 5-6 dakika soyunma odasına giden hakem heyeti, daha sonra sahaya dönerek maça devam etti.

88. DK: Karşıyaka penaltı kazandı. Topun başına geçen Olgun Dodak topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi 0-4.

Karşılaşma bu şekilde sona ererken maçı 4-0 kazanan Karşıyaka, K-Pet Birinci Lige dönmenin mutluluğunu doyasıya yaşadı.

FOTOLAR : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75