banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka'dan Hakem Ataması ile İlgili Endı̇şe..!
banner98

Bugün kendi evinde oynayacağı Yonpaş Dumlupınar maçının hakemi Ali Özer ile ilgili endişeleri olduğunu belirten Karşıyaka Yöneticileri Ali Özer 'in yıllarca Yonpaş Dumlupınar Kulübünde Yöneticilik yapan bir sahsın şirketinde Müdürlük yaptığını bu durumdan dolayı Dumlupınar Kulübüne yakın olduğunu bu maça verilmesinin hakemi etki altında bırakacağını, bundan dolayı da endişelerinin bir o kadar daha tavan yaptığını belirttiler.

Yeşil beyazlı yöneticiler 2 hafta deplasmanda aldıkları 6 puanın morali ile maça hazırlandıklarını ancak masada değil sahada kazananın belli olmasını aksi takdirde yanlış̧ kararlar neticesinde maçı kaybetmeleri durumunda çıkacak olayların suçlusu bizler değil hakemi bu maça atayanların olacağını belirterek, centilmence sahada hak edenin kazanacağı maç̧ olmasını temenni ederiz açıklaması yaptılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75