banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karpaz KALDI, Yarköy DÜŞTÜ..! (2-3)
banner98

1 DK da konuk Dipkarpaz’dan Tugay topu sürdü ve ceza sahasına girdi kalecinin altından plase bir vuruşla henüz 1.dakikada takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

10. Dk da sol taraftan gelen ortaya ev sahibi Yarköy’den Ahmet arka direkte dokunarak kaleci Özalan’ı yanılttı ve skoru 1-1 e getiren golü attı.

24 DK da konuk Dipkarpaz’dan Tugay kaleci ile karşı karşıya pozisyonda iyi bir şut vurdu fakat topu yarköy kalecisi Murat iyi çıkardı.

25. Dk da Dipkarpaz’dan Metehan kendi topuna ilerledi ve ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

42. Dk Dipkarpaz’dan Kader kaptığı top ile hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi ve kalecinin altından topu ağlara gönderdi ve ilk devre 3-1 Dipkarpaz üstünlüğüyle tamamlandı.

57. Dk gelişen Dipkarpaz atağında soldan İbrahim güzel ortaladı Mehmet’in kafası az farkla dışarı gitti.

62. Dk da Yarköy’den Ekrem kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topun altına vurarak kaleci Özalan’ı aşırttı ve skoru 3-2 ye indirdi.

85. Dk konuk Dipkarpaz’dan Memduh’un kullandığı serbest vuruş yan ağlarda kalırken maçta başka gol olmadı.

Dipkarpaz maçı 3-2 kazanarak rakibine 3 puan fark ve ikili avarej üstünlüğünü eline alarak 1 hafta kala Yarköy’ü kümeye gönderdi.

FOTOLAR: MAHMUT ODACI 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75