banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karıncalar zevkten dört köşe..! (4-0)
banner98

 




YER: Güzelyurt Zafer Stadı.

HAKEMLER: Serkan Şimşek, Ahmet Özkurtuluş, İsmail Ercan

BİNATLI: Ercan- Devrim (dk.79 Salih)- Ömer- Ayhan- M.Göktaş- Abdullah (dk.85 Burç)-Sertaç- Batshi- Çağdaş- John Bello- M.Neşe (Dk.46 Berkem)

T.OCAĞI: Cenk- Mustafa Akış- Mustafa Ercan- Kaan- Salih Say- Muhammed- Aksel (dk.46 Mehmet Uçar) (Dk.80 Bayram)- İlker (Dk.46 Murat Gertik)- Dino Peter- Cedric-Yunus

GOLLER: Dk.17 Abdullah, dk 75 Ömer, Dk.89 John Bello-Dk.90 Burç

 

8. dakikadaki T.Ocağı atağında Dino Peter Ayhan tarafından ceza alanı dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta Aksel’in vuruşunda top barajda kaldı.

17. dakikada Binatlı’dan Çağdaş’ın kullandığı korner atışında top Yunus’tan  dönerek tekrar Çağdaşa geldi. Bu futbolcunun ortasında Abdullah kafa ile topu ağlara yollayarak Binatlı’yı 1-0 ne geçirdi.

20. dakikada gelişen atakta top T.Ocağı ceza alanı içinde ayaktan ayağa dolaştı. En son topa vuran Mehmet Neşe oldu, fakat top kaleci Cenk’te kaldı.

35. dakikada M.Göktaş’ın orta alandan ileriye gönderdiği topta kaleci Cenk’in uzaklaştırmak istediği top kendi kalesine gitmek üzereyken ikinci bir hamle yaparak John Bello’dan önce topa sahip oldu.

45. dakikada T.Ocağı takımından Cedric’in kaleye çapraz pozisyondaki vuruşunda top kaleci Ercan‘da kaldı.

59. dakikada gelişen Binatlı atağında ceza alanı içinde topla buluşan John Bello’nun vuruşunda top yan direkten oyun alanına döndü defans uzaklaştırdı.

64. dakikada Sertaç T.Ocağı ceza alanının dışından çok sert vurdu top üst direkten dışarı gitti.

75. dakikada Batşhi’nin pasında Ömer önce topu kontrol etti, sonra sert ve düzgün bir vuruş yaparak takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

89. dakikada bu kez Batshi’nin pasında Burç altı pas içerisindeki John Bello’yu gördü. John Bello da düğün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

90. dakikadaki Binatlı atağında Burç Berkem’’den aldığı topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve Binatlı’yı 4-0 ne geçirdi. Maç da bu skorla sona erdi.

A-2 gençler maçını T.Ocağı gençleri 5-1 kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75