banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet Lapta PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karıncalar Hayatta, Yeşilova Komada..! (2-0)
banner98

Yer: Üner Berkalp Stadyumu

Hakemler: Mustafa Öztugay, Cemal Sarı, Necmi Bulut, Serhan Şimşek

Binatlı: Salih Beyoğlu, Burak Sarıkaya, Ayhan Dumancı, Zihni Temelci, Yunus Emre İleli, Godswill Offor, Kehinde Amoo, Isreal Isreal (Dk.90+4 Mehmet Ali Avunç), Alattin Yavuz, Mustafa Süzgen (Dk.60 Sami Yahat), Abdullah Umut (Dk.78 Barkın Özaşık)

Merit Alsancak Yeşilova: Hasan Piro, Gilles Binya, Mejdi Direniş, Vakkas Kaynarca, Memduh Sarıoğlu, İlyas Niyazi, Jeffrey Makoti (Dk.65 Hamis Çakır), Yasin Doğan (Dk.78 Ulaş Candanal), Mustafa Yaşınses, Billy Mehmet, Hafiz Konkoni (Dk.54 Burak Koçar)

Goller: Dk.25 Burak, Dk.90+5 Mehmet Ali (Binatlı)

12.DK: Sol kanattan topla içe kat eden Yasin’in sert vuruşunu kaleci Salih kurtarmayı başardı.

13.DK: Sağ taraftan Gilles Binya’nın ortasında topla buluşan Konkoni’ni vuruşu top kaleci Salih’de kaldı.

14.DK: Binatlı’da uzun atılan topta Offor kafayla aşırttı, savunmanın arkasında kaleciyle karşı karşıya kalan Israel’in vuruşunda kaleci Hasan Piro topu kornere çeldi.

25.DK: Binatlı öne geçti. Topla ceza sahasına girmek isterken rakibi tarafından Israel düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta Burak topun başına geçti. Bu oyuncunun harika vuruşunda kaleci Hasan’ın bakışları arasında top filelerle buluştu. 1-0

51.DK: Ani gelişen Binatlı atağında Offor’un ara pasında sol taraftan araya doğru koşu yapan Mustafa topla buluştu ve ceza sahasına girerken’den vuruşunu yaptı ancak top az farkla yandan dışarı gitti.

82.DK: Sağ kanattan Sami’nin pasıyla topla buluşan Kehinde ceza sahası üzerinden sert vurdu. Top kaleci Hasan’da kaldı.

90.DK: Burak’ın ara pasında topla buluşan Offor, sağ çağrazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun sert vuruşunda kaleci Hasan Piro bir kez daha başarılıydı.

90+2 DK: Binatlı bir kez daha mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanattan Israel’in ortasında topla buluşan Offor ceza sahası içinde uygun durumda vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarı gitti.

90+5 DK: Binatlı galibiyeti perçinledi. Bir kez daha kontra atak yakalayan Binatlı, Offor’un pasında Mehmet Ali’nin ceza sahası üzerinden vuruşunda topu köşeden ağlara gönderdi. 2-0

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75