banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karayel ve Bolkan Puanlara Kilitlendi..!
banner98

K-PET Süper Lig’in düşme hattında bulunan iki takımının mücadelesi merakla bekleniyor. Binatlı ve Çetinkaya, yarın Üner Berkalp Stadyumunda kozlarını paylaşacak. Her iki takımda son haftalarda şampiyonluk mücadelesi veren takımlara karşı flaş sonuçlara imza attı. Binatlı haftaya 11 puanla 12. sırada girerken Çetinkaya ise 7 puanla 16. sırada. İki takımda bu zorlu mücadeleyi kazanmanın hesaplarını yapıyor. İki takımın tecrübeli teknik adamlarından maç öncesi görüşlerini ve takımlarının son durumlarını öğrendik.

Türk Ocağı’na karşı evinde kazanıp, rakibine ilk mağlubiyetini yaşattıktan sonra Mağusa Türk Gücü karşısında gösterdiği mücadele ile ligin en zorlu deplasmanından hanesine 1 puan yazdırmayı başardı. Çetinkaya karşılaşmasında sakatlığı bulunan Berkem’den yoksun mücadele edecek olan Binatlı’da başka eksik bulunmuyor.

Takımının havasından ve gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade eden İltaç Karayel,” Son haftaların formda ekibi Çetinkaya ile yapacağımız mücadelenin ne kadar zor geçeceğinin farkındayız. İkimizde ayni konumda takımlarımız. Evimizde oynamanın avantajını kullanarak bu önemli karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın planlarını yapıyoruz. Takımımızın konsantrasyonu ve isteği üst düzeyde. Düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtıp istediğimiz puanları alacağımıza inanıyorum ”dedi.

Mehmet Bolkan’ın gelişinden sonra alınan Hamitköy mağlubiyetinden sonra önce Doğan Türk Birliği karşı alınan flaş galibiyet, akabinde zorlu Lefke deplasmanında alınan 1 puan ve sonrasında Lefkoşa derbisinde Yenicami’yi mağlup etmeyi başaran Çetinkaya’da sakatlığı bulunan Serkan, cezalı durumdaki Ceylan ve Allen, Binatlı karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Takımın özgüven kazandığını ve kenetlendiğini belirten Bolkan,” Yakaladığımız iyi hava ile zorlu Binatlı deplasmanını da puan yada puanlar için gideceğiz.

Binatlı’nın ligin iyi takımlarına karşı aldığı sonuçlardan sonra kendi sahalarında bize problem çıkaracaklarını biliyoruz. Biz tecrübeli ve iyi bir takımız. Cuma günü yapacağımız ter antrenmanından sonra bu önemli karşılaşmaya hazır olacağız ”dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75