banner108
Öne Çıkanlar Mesaryaya tecrübe katacak..! İskeleden Hayati Galibiyet.. (10) Kızlarda UKÜ Cezalar açıklandı Mehmet Barker anısına oynayacaklar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karayel “Kaliteli bir kadroya sahibiz’’
banner98

Geniş kadro artımız olacak

Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel takımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada uzun yıllar sonra kaliteli bir kadro ve alternatifli bir yedek kulübesine sahip olduklarını söyledi. Alt yapıya yapılan yatırımın karşılığını bu yıl alacaklarına inandığını ifade eden Teknik Direktör İltaç Karayel, aralarından ayrılan isimler olmasına rağmen iyi bir kadro oluşturduklarını belirtti. Çağrı, Burak, Zihni, Bilal gibi isimlerin aralarından ayrıldığını söyleyen Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, Deniz Kibar ve Candy’i ise ilk etapta aralarına dahil ettiklerini söyledi. Candy ile Allen’i yine bu sezon kullanacaklarını ifade eden İltaç Karayel en iyi 3. yabancı konusunda ise titiz çalıştıklarını ifade etti.

2018-2019 sezonuna Esentepe deplasmanı ile başlayacak olmanın zorluğunu ifade eden Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, ilk maçların her zaman zor olduğunu Esentepe deplasmanı ile başlayacak olmalarının ise zorluk derecesini daha yukarıya çektiğini söyledi. Lefke’nin deplasman fobisini artık ortadan kaldırmak istediklerini söyleyen Karayel, bu yıl bunu yaşamamak için çalışacaklarını söyledi. Sahalarının gece maçlarına ev sahipliği yapmasından dolayı bu sezon gece maçına da çıkacak olmalarının ayrı bir motive olacağını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, Lefke olarak iyi bir sezon hedeflediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75