banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karavezirler; "Zirve Yürüyüşünde Yer Almak İstiyoruz"
banner98

Sezon açılışı ile ilgili olarak planları doğrultusunda sürece devam ettiklerini ifade eden Cihangir kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler, kadroyu bu yıl geniş tutmakla birlikte, potansiyeli olan oyuncu grubu ile yola çıktıklarını söyledi.

Sezon açılışını planladıkları gibi gerçekleştirdiklerini söyleyen Cihangir Kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler, ilk periyodu da bu bağlamda geride bırakıp ikinci periyoda geçtiklerini söyledi.

Hedef olarak bu sezon zirve yürüyüşünde yer almak istediklerini ifade eden Karavezirler, bu bağlamda kadronun genişliği yanında potansiyeli olan oyuncu grubu ile yola çıktıklarını söyledi. Bu nedenle sezon içinde kadro derinliği ve motive açısında güzel işler yapacaklarını ifade eden Hüseyin Karavezirler, Cihangir’de transferin bitmediğini söyledi.

Alt yapıya her dönem olduğu gibi bu yılda önem verildiğini bu nedenle hızlıca çalışma yaparak alt yapıda da sürece başladıklarını söyleyen Cihangir Kulüp Başkanı Hüseyin Karavezirler, bu noktada da kısa sürede etkiler yaratacaklarını ifade etti.

Ligin bu yıl adına çekişmeli olacağını sürecin başlaması ile birlikte bunu daha net göreceklerini hatırlatan Karavezirler, bu yıl adına tek yabancının ideal, ancak ileriki yıllar adına yabancı sayısının 2 olması gerektiğini vurguladı.

Cihangir kulübü olarak farklı noktalarda projeler olduğunu ve bu projeler üzerine görüşmelerin başladığını söyleyen Hüseyin Karavezirler, kısa süre içinde de belli projelerden sonuçlar alacaklarını söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren zorlu süreç yaşadıklarını sözlerine ekleyen Karavezirler, ancak şu an planlamaları doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75