banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Ocak alev alev yanıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karataş’ın hedefi büyük..!
banner98

Olmaması durumunda bunun yönetimin başarısızlığı olacağını ifade eden Göçmenköy Kulüp Başkanı Ersan Karataş yönetim ve Teknik Heyet ile birlikte iyi planlı çalışıp koydukları hedef ulaşmak için çalışacaklarını ifade etti.

Takımı yeni sezonda çalıştıracak olan Nazım Aktunç’un geçmiş dönemde yine aralarında olduğunu bu nedenle Nazım Aktunç’ inanılmaz derecede güvendiklerini söyleyen Göçmenköy Kulüp Başkanı Ersan Karataş, takımın Teknik adamı Nazım Aktunç ile sık sık bir araya geldiklerini ve yeni sezona yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Transfer konusunda ise net konuşan Karataş mecbur kalmadıkça yabancı kontenjanını kullanmayacaklarını, yerli transfer de ise kulübün bütçesini aşmayacak ve dengeleri bozmayacak transfer düşünceleri olduğunu söyledi.

Çok kaliteli bir tesise kavuştuklarını da aktaran Karataş, tribün sıkıntısının ortadan kalkması ile birlikte eksiksiz bir tesisin tüm Başkent takımlarına hizmet edecek noktada olacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75