banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Maraş ve İncirli 11lerini Üzmedi.. (11)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karataş; "Futbolcuların Yapmış Olduğu Çirkin Hareketi Kınıyoruz"..!
banner98

Açıklama şu şekilde;

"Pandemi nedeniyle Hükümetin almış olduğu bir kısım kararlar çerçevesinde futbolun da yeni sezonda başlaması mümkün olmamış ve bu doğrultuda 25 Eylül 2020 tarihinde toplanan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Genel Kurulunda futbolun yeniden başlayabilmesi için oybirliği ile alınmış olan kararları Sağlık Bakanlığına bir ay önce KTFF Başkanının yazılı olarak bildirilmesine rağmen bu konuda Federasyona henüz bir cevap verilmemiştir.

Hal böyle iken yıllarca bu ülkenin gençlerine sahip çıkarak spor yaptırmak için her türlü fedakarlığı gösteren Kulüp Başkanları ve Federasyon Başkanına karşı Futbolcular Derneği’nin bir gün önce yapmış oldukları eylemde Federasyonun önüne TABUT koymalarını şiddetle kınar, ülke futboluna katkılarından başka bir şeyleri olamayan Kulüp Başkanları ve KTFF Başkanına karşı yapılan bu büyük saygısızlığı asla kabul etmeyeceğimizi ve Göçmenköy Spor Kulübü olarak almamız gereken tedbirleri hiç çekinmeden alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın".

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75