banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. BAL ile İlgili Açıklama Yaptı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karataş: “Bize haksızlık yapıyorlar’’
banner98

 




        Göçmenköy Kulübünün Ramadan Ulupınar ile eş başkan konumundaki ismi Ersan Karataş sahalarının son durumu ile ilgili dert yandı.

Lefkoşa’nın gözbebeği konumundaki Atatürk Kompleksi’nin içinde bulunan Göçmenköy Stadı’nın son halinin içler acısı olduğunu belirten Karataş, yıllardır bu sıkıntıyı yaşadıklarını ve birçok kez sahanın sürülüp yeniden ekilmesine rağmen istenilen noktaya gelmediğini belirtti.

Spor dairesi ile bir çok kez bu konuyu görüştüklerini ve Atatürk Kompleksi’nin içinde böyle sahanın olmasının acı bir durum olduğunu ve sahalarının sentetik zemine çevrilmesi için taleplerde bulunmalarına rağmen dikkate alınmadıklarını ifade etti.


Bir çok bölgeye ve takıma sentetik zemin yapılmasına rağmen kendilerinin göz ardı edildiğini söyleyen Karataş, 1.lig’de oynayan bir takımın futbolcularının ve misafir takım oyuncularının böyle kötü zeminde futbol oynamaya mahkum edilmelerinin düşündürücü olduğunu ve futbolcuların sağlıklarının her şeyden önde geldiği belirterek bir an önce yetkililerin bu konuya çözüm bulması gerektiğini ifade etti.

Sahalarında bulunan tribünlerin bile çok kötü durumda olduğunu ve seyircilerin çok zor şartlarda maç izlediklerini söyleyerek, Spor dairesinin diğer sahalara yaptıklarını kendilerine yapması gerektiğini söyledi.

Sözlerinin sonunda ise Karataş, sahlarına kendi imkanları ile bir çok yenilik yaptıklarını, pırıl pırıl Arslan Bıçaklı Halı sahası kazandırdıklarını ancak kendi bütçeleri ile her şeyi halletmelerinin mümkün olmadığını da vurgulayarak, yetkililerin sorunlarına duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75