banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karakaya; Turgut’u Ocak Camiasına Kazandırdığım İçin Mutluyum..!
banner98

Süper lige iyi bir başlangıç yaparak ezeli rakibi DTB’ni mağlup eden T.Ocağı, geçtiğimiz hafta BÜY yenilgisinin moral bozukluğunu Turgut Kaan Çoban’ı transfer ederek atmaya çalışırken, MTG maçının hazırlıklarını da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

T.Ocağı Kulüp Başkanı Şükrü Karakaya dün MTG maçının hazırlıklarını sürdüren takımının idmanına giderek çalışmayı izlerken, Turgut Kaan Çoban ile de bir süre sohbet etti.

Başkan Karakaya, Turgut Kaan Çoban’ı transfer etmek için çok uğraştıklarını ve Turgut’u takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75