banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karadağ’ın Özlediği Galibiyet..! (4-0)
banner98
 



YER: Lefke 16 Ağustos Stadı..

HAKEMLER: Fehim Dayı, Fatih Bardakçıoğlu, Cem Öksüzoğulları.

LEFKE: Mehmet, Yakup (Arif dk.55)Aykut, Yılmaz, Rahmi, Allen, Semih, Kaan, Ruslan (Zekai dk. 67) Candy, Burak (M.Toros dk.83)

MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA: H.Piro, Bayram (Cevdet dk.83) Abdullah (Hasip dk.46) Binya, Aksel (Lualua dk.46) B.Mehmet, Adeleke, İlyas, Yasin, Okan, Mustafa

GOLLER: Dk.15 Candy, dk. 57 Burak dk. 63 Semih, dk. 83 Zekai (LEFKE)  

 

5. dakikada konuk  Merit Alsancak Yeşilova çok net bir gol kaçırdı. Rahmi’nin hatalı pasında B.Mehmet kaleciyi de geçtikten sonra önünde sadece bom boş bir kale vardı. Ancak ayağından açtığı top dışarı çıktı ve takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

15. dakikada Lefke öne geçti. Candy-Burak verkaçında Candy ceza alanında sert ve düzgün bir vuruşla topu kalcinin solundan ağlara yollayarak Lefke’yi 1-0 öne geçirdi.

37. dakikada M.Alsancak Yeşilova’dan Okan’ın hatalı pasında topu alan Burak ceza alanine girdiği anda vurdu ancak top kaleci H.Piro’da kaldı.

45. dakikadaki Lefke atağında candy rakip ceza alanında Bayram ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan Burak topu üstten dışarı attı.

57. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Binya kendi ceza alanında aldığı topu ok rahat bir poisyonda olmasına ragmen topu uzaklatırmadı. Topla kendi ceza alanında üzerine gelen Burak’ın yanından arkadaşına vermek isterken topu Burak’a kaptırdı. Burak da bu hatayı affetmeyerek topu ağlara yolladı ve takımı Lefke adına skoru 2-0 yaptı.

63. dakikadaki Lefke atağında Burak sol taraftan rakip ceza alanine koşu yapan Semih’i gördü. Semih’de topun gelişine dügün bir vuruş yaparak topu filelere gönderince Lefke 3-0 öne geçti.

83. dakikada bu ke Allen’in sol taraftan kale önüne gönderdiği topa Zekai’nin ayak koydu top çok çok yavaş gitmesine rağmen kaleci H.Piro’nun kendinden beklenmeyen bir hata yaparak elinden kaçırdığı top ağlara gitti ve Lefke 4-0 öne geçti.

Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Lefke kendisi için çok önemli olan bu maçı kazanarak haftalar sonra 3 puanla tanıştı.    

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75