banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karadağ’da tarihi gün..!
banner98




     
            Ligin güçlü iki ekibi Lefke ile Yenicami, kozlarını 25.haftada Lefke 16 Ağustos Stadı’nda paylaşacak. Bu sezon kendi yerinde oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmeyerek önemli bir başarı elde eden Lefke, eğer Yenicami karşısında da mağlup olmazsa kendi tarihinde kendi sahasında oynadığı maçlarda en başarılı sezonunu geçirecek. Konuk ekip Yenicami ise geçtiğimiz haftaki galibiyetini perçinlemek için Lefke’de galibiyet arayacak.Yarın Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı İhsan Payas yönetecek. Bilindiği üzere ligin ilk devresinde Lefkoşa’da oynanan karşılaşmayı Yenicami 2-1 kazanmıştı.

HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75