banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kara; Puan ve puanlar için gideceğiz..!
banner98




K-Pet Süper Ligi’nde Pazar günü Cihangir deplasmanına gidecek olan Yeni Boğaziçi’nde Teknik Direktör Turgay Kara zor bir maç olacağını Cihangir’in geçtiğimiz haftayı 1 puanla kapatmasından dolayı bu maça mutlak 3 puan için çıkacağını söyledi. Deplasmanda oynayacakları bu maça 4 antrenmanla hazırlanacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, takımda kırmızı kart cezalısı Barkınay’ın olmasının kendileri açısından sıkıntı yarattığını söyledi.

Cihangir deplasmanına puan veya puanlar için gideceklerini söyleyen Turgay Kara, son iki haftada yaşanan hakem hatalarından dolayı canlarının yandığını söyledi.

Doğan ve Yenicami maçlarında verilen ve verilmeyen penaltılardan dolayı mağdur olduklarını söyleyen Kara, hakemlerin karar verirken daha titiz davranmalarını istedi.

Cihangir maçının dostluk içinde geçecek bir maç olmasını dilediğini de sözlerine ekleyen Turgay Kara, her maçın kendileri açısından önemli olduğunu vurguladı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75