banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner98


       
       Doğan Türk Birliği karşılaşmasını geride bıraktıklarını belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Turgay Kara, artık tek düşüncülerinin zorlu Lefke deplasmanı olduğunu belirtti. Doğan Türk Birliği karşısında biraz daha dikkatli olmaları halinde 3 puanla lige iyi bir giriş yapabileceklerini kaydeden Kara, ancak yine Doğan karşısında bir puanın bile önemli olduğunu vurguladı. Lefke’nin zor bir deplasman olduğunu hatırlatan Turgay kara puan yada puanlar için Lefke karşısında mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Zor süreç içerisinde iyi işler yapmak istediklerini belirten Turgay Kara, Doğan karşısında kaleci Ersoy’un yedeğinin bile olmayışının durumun en açık göstergesi olduğunu vurguladı. Her şeye rağmen iyi bir oyuncu grubu ile yine iyi niyetli yönetimin olduğunu belirten Turgay Kara zaman içerisinde iyi noktada olacaklarına inandığını belirtti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75