banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaptanlar ‘’şampiyonluk’’ için konuştu..!
banner98

 


Liseler arası futbol birinciliğinde Lefkoşa Türk Lisesi ile Güzelyurt Kurtuluş Lisesi bugün saat 11.30’da Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda final oynayacak. Bu dev final maçı öncesi, Lefkoşa Türk Lisesi kaptanı Hüseyin Paşa ve Kurtuluş Lisesi kaptanı Zihni Temelci’nin siz futbolseverler için görüşlerini aldık.

Paşa; ‘’Her iki takıma da başarılar dilerim’’

Görüşlerini aktaran Lefkoşa Türk Lisesi’nin kaptanı ve orta saha oyuncusu Hüseyin Paşa, ‘’İki okul da finale şansla gelmedi ve iki okulda da kesinlikle kaliteli, oyun bilgisi yerinde olan iyi futbolcular var. LTL ve Kurtuluş Lisesi ilk defa finalde karşılaşmayacak, daha önce de karşılaştılar. Bundan dolayı karşılaşmanın daha da zevkli geçeceğini düşünüyorum. Her iki okula da başarılar dilerim’’ şeklinde konuştu.

Temelci; ‘’Denk güce sahip 2 takım’’

Görüşlerini aktaran Kurtuluş Lisesi’nin kaptanı ve savunma oyuncusu Zihni Temelci ise, ‘’Güzel bir final bizleri bekliyor. Kupayı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İki takım da kaliteli ve denk güçlere sahip. Finale gelene kadar 10 maçta 10 galibiyet elde ettik ve namağlup ünvanımızı korumak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75