banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kamalı “Milli Takımımızla ne kadar gurur duysak az’’
banner98

Biraz buruk ve üzgün ama gururla eve dönüyoruz.12 gün gece gündüz milli takımımızla birlikte kimi zaman sıkıntılı kimi zaman sevinçli kimi zaman kaygılı çoğu zaman ise gururla geçti. Tüm ekip kendine düşeni tam anlamıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Buradan tüm ekibime gösterdikleri üst düzey davranış, disiplin ve görev bilincine teşekkür ederim.

Londra’ya geldiğimiz günden beri bizi yalnız bakmayan dostlarımız her anında bizimle olan burada yaşayan tüm resmî kurum ve kuruluş yetkililerine ve bizlere maçlarımızda evimizdeymiş gibi hissettire Londra’daki kardeşlerimize, Kıbrıs’tan buraya gelip bizlere destek verenlere çok teşekkür ederim.

Belki finalde kaybettik ama ülkemizi ve milli takımımızı dünyaya tanıtmada inanılmaz geri dönüşümler aldık. Dünya basınının odak noktası olduk. Milli takımımızla Ne kadar gurur duysak azdır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75