banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaleci Raif’e teklifler başladı..!
banner98

Henüz masaya oturmadan yaşanan sorunların teknik direktör Toygar Davulcu’nun perde arkasından kaleci arayışının sebep olduğu ve oyuncunun bu durumdan rahatsız olması yanında bir antrenmana gitmemesinden dolayı sorunların büyüdüğü öğrenildi. Başarılı bir sezon geçiren kalecinin takımda tutulmaması ise camia da şaşkınlık yarattı.

İlk talip Küçük Kaymaklı

Cihangir kulübü ve kaleci Raif arasında iplerin kopmasının ardından Küçük Kaymaklı kulübü oyuncu ile temasa geçti. Oyuncunun teklifleri değerlendireceği ve talip olan takımların kulübü Cihangir ile görüşmesinin ardından detayların netleşeceği öğrenildi. Ayrıca başarılı kalecinin karar vermede aceleci davranmayacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Şampiyonluk mu? Fedakarlık yılı mı?

Cihangir’in sezon açılışında açıklanan Süper Kupa ve şampiyonluk hedefinin ardından oyunculara yapılan sohbetlerde farklılıklar olduğu ve yeni sezon için kulübün bütçesini küçülttüğü, oyunculardan da alacaklarında fedakârlık yapması istendiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Öte yandan teknik direktör Toygar Davulcu’da verdiği demeçlerde bütçede küçülmeye gidildiğini doğruladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75