banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kahraman; “Yeniden Dönüş Maçı”
banner98

Düzkaya sürecini şu an için konuşmanın anlamsız olduğunu ifade eden Kılıç Ali Kahraman Yeni Boğaziçi camiasına çok yabancı olmadığını söyledi.
On dokuzuncu hafta sahalarında oynayacakları Çanakkale maçının yeniden lige dönüş adına gerçek anlamda fırsat maçı olduğunu ifade eden Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman mental anlamda da Çanakkale maçına iyi hazırlanmak zorunda olduklarını söyledi.

Geldiği gün itibari ile oyuncu grubu ile sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden Kahraman tek düşüncelerinin Pazar günkü maçta galibiyet olduğunu ifade etti.

Önlerinde uzun maç periyotu ve önemli puanlarında bulunduğunu ifade eden Kılıç Ali Kahraman iyi noktaya gelmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75