banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kahraman “Kayıp Yaşamamalıyız”
banner98




Cihangir olarak Türk Ocağı karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası Mağusa Türk Gücü maçına ligin ilk maçı gibi baktıklarını hatırlatan Kahraman, tempolu ve zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını ifade etti.


Cumartesi karşılaşacakları rakiplerinin ise Teknik Heyet ve kadro anlamında istikrarlı bir ekip olmaları ile birlikte kendi sahalarında uzun süre yenilmezliği olan bir takım olduklarını ifade etti.


Zorlu rakipleri karşısında kazanarak yol haritalarını daha belirgin hale getirmek istediklerini de belirten Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman önemli bir hafta ve deplasmanın kendilerini beklediğini söyledi.


Ligde geride kalan iki hafta sonunda puansız takımın olmadığını bununda ligin ne şekilde başladığına işaret olduğunu söyleyen Kahraman, iyi futbollarını devam ettirme adına iyi bir maç öncesi geçirmek için çalışma başlattıklarını yineleyerek, İskele deplasmanına hazırlanacaklarını söyledi.


Takımda hafif sakatlıkları bulunan oyuncular olduğunu da belirten Kahraman, maç öncesi hazır hale geleceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75