banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kağan yeni sezondan umutlu..!
banner98

Son 2 sezonu kiralık olarak Çetinkaya’da geçiren ancak bu sezon kulübü Esentepe’nin de Süper Lige yükselmesi ile birlikte kırmızı beyazlılarda forma giyecek olan Kağan Görneçli, yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

Bilindiği üzere Kağan’ın, geçtiğimiz sezon ön çapraz bağları kopmuş ve genç oyuncu menisküs ameliyatı olarak geçtiğimiz sezon forma giyememişti. Sakatlığını atlatan Kağan, bireysel idmanlarla yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Kulübü Esentepe’nin de Süper Lige yükselmesi ile birlikte motivasyonunu artıran genç oyuncu, ‘’Esentepe’nin gücünü göstereceğiz. Bunun için çok çalışacağız. Sakatlığımı da atlattım. Kondisyon antrenmanları ile birlikte yeni sezona güçlü bir şekilde girmek istiyorum’’ şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75