banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kadir; “Sezona Damga Vurmak İstiyorum”
banner98

“Bu yıl benim sezonum olacak”

 spor servisine konuşan Kadir, yeni sezondan oldukça umutlu olduğunu söyledi. Süper Lige yükselmemek için hiçbir sebebin olmadığını dile getiren genç oyuncu, çok çalıştığını ve sezona damga vurmak istediğini de belirtti.

Konuşmasına devam eden Kadir; “Bu sezon hedef süper lige yükselmektir dedi. Gerek oyuncular, gerek yöneticiler, gerek camia olarak süper lige kenetlenmiş durumdayız. Çocukluğumdan beri hep hayalim; Göçmenköy A takımında oynamak ve Süper Lige çıkmaktır. Geçtiğimiz sene A takıma yükselip hedefimin ve hayalimin yarısını gerçekleştirdim. Şimdi sırada diğer yarısı kaldı.

Uzun zamandır Göçmenköy taraftarı süper lig hayali kuruyor. Ben de öyle. Ersan başkanımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Harika bir tesise ve taraftara sahibiz. Süper Lige yükselmemek için hiçbir sebep kalmadı. Ben uzun zamandır çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Her geçen gün üzerine koyarak gidiyorum. Benim hayatımın özeti çalışmak, savaşmak ve hırs. Hayatım bunlardan ibaret.

Kadir son olarakta Kıbrıs futboluna damga vurmak istiyorum. Her çalışmamda aklımda bu adaya damga vurmak var ve bunu başaracağımı biliyorum. Bu sezon benim sezonum olacak. I LOVE YOU GÖÇMEN” şeklinde sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75