banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kadınlarda Göçmen liderliği yeniden devraldı..!
banner98

 




Göçmenköy Fark Yaptı

Geçtiğimiz hafta kaybettiği liderliği yeniden geri almak için Mesarya deplasmanına giden Göçmenköy zayıf rakibi karşısında kazanırken zorlanmadı. Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol bulmakta zorlanan Göçmenköy ilk yarıyı Simge ve Cebriye’nin attığı gollerle 2-0 önde tammaladı. İkinci yarıda oyunu tamamen ralip sahaya yıkan Göçmenköy bu yarıda da Arzu (3), Yonca, Eniz (2), Sevda (2) ve Cebriye’nin kaydettiği 9 golle karşılaşmayı 11-0 kazandı.

 

Çanakkale Son Dakikada Liderlikten İndi

Serdarlı 14 Ağustos Sahası’nda oynanan karşılaşmada Geçitkale, haftaya lider giren Çanakkale’yi konuk etti. Ayşe Çetinkaya’nın attığı golle 1-0 öne geçen Geçitkale Fatma’nın golüne engel olamayınca durum 1-1 oldu.



Melike Geçitkale’yi bir kez daha öne geçirirken ilk yarının son dakikasında Özlem golü kaydederek devrenin 2-2 eşitlikle tamamlanmasını sağladı. İkinci yarıda daha üstün oynayan taraf Çanakkale aradığı golü Pembe ile buldu ve maçta ilk kez öne geçti.



Maçın uzatma dakikalarında kazanılan serbest vuruşu Ayşe Gullet şık bir vuruşla ağlara göndererek maçın skorunun 3-3 olduğunu tayin etti.

 

Tepe’de Cemre Şov

6.haftanın son karşılaşması Tepe’de Gönyeli ile Mağusa Futbol Akademisi arasında oynandı. Maça iyi başlayan Gönyeli olmasına rağmen golü bulan taraf Cemre ile Mağusa Futbol Akademisi oldu. Oyuna iyice ağırlığını koyan Gönyeli önce Şeyma ile beraberliği sağladı ardından da Mine’nin kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Oyundan kopmayan Mağusa Futbol Akademisi Cemre ile bir gol daha buldu ve ilk yarı 2-2 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının hemen başında Gönyeli kalecisi Sevim gole giden rakibini faulle durdurunca ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sevim’in yerine kaleye futbolculardan Sena geçti. Bu pozisyonda kazanılan serbest atışı Cemre ağlara gönderince Mağusa Futbol Akademisi 3-2 öne geçti. 4 dakika sonra Fatma ile bir gol daha bulan Mağusa Futbol Akademisi skoru 4-2 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında sayısız gol fırsatı yakalayan ancak bunları gole çeviremeyen Mağusa Futbol Akademisi Şeyma’nın golüne engel olamayınca skor 4-3’e geldi. Geriye kalan dakikalarda her iki takımın skoru değiştirme çabaları sonuç vermeyince Mağusa Futbol Akademisi zorlu Gönyeli deplasmanında 4-3 kazanarak haftayı puanla kapattı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75