banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kadınlarda Göçmen Doludizgin, Çanakkale Takipte..!
banner98





Kadınlar Futbol Ligi’nde 7.hafta karşılaşmalarında gol yağmuru vardı. Göçmenköy kendi sahasında Geçitkale’yi 3 golle geçerken, Çanakkale, Gönyeli’yi 6’lıda. Haftanın diğer maçında Mağusa Spor Akademisi Mesarya’ya 13 gol attı.

Göçmenköy Liderliğini Sürdürdü

Geçtiğimiz hafta yeniden liderliğe yükselen Göçmenköy konuk ettiği Geçitkale karşısında galibiyete ikinci yarıda gitti. Maçın ilk ilk düğüyle Ceboş’un kaydettiği golle 1-0 öne geçen Göçmenköy farkı artırmak için girdiği pozisyonları cömertçe harcayınca Şoray’ın attığı golle 1-1 eşitlikle tamamladı. İkinci yarıda rüzgara karşı daha iyi bir futbol ortaya koyan Göçmenköy Arzu ve Sevda’nın kaydettiği gollerle karşılaşmayı 3-1 kazandı ve liderliğini devam ettirdi.



Çanakkale Gönyeli’yi Dağıttı

Geçtiğimiz hafta Geçitkale beraberliği ile liderlikten olan Çanakkale dün konuk ettiği Gönyeli karşısında fena patladı ve rakibini gol yağmuruna tuttu. Kalecisi Sevim’in cezalı, golcüsü Şeyma’nın da yurt dışında olması nedeniyle sahaya eksik çıkan Gönyeli ilk yarıda Pembe, Rasiha, Emine, Fatma ve Zeliha’nın gollerine engel olamayınca devreyi 5-0 mağlup tamamladı. İkinci yarı da Rasiha’nın ayağından bulduğu golle skoru 6-0’a getiren Çanakkale oyunun son bölümlerinde Başak’ın attığı gole engel olamadı ve karşılaşmayı 6-1 önde tamamladı. Bu sonuçla Çanakkale ayni puan ama gol averajıyla Göçmenköy’ün ardından ikinci sıradaki yerini korumuş oldu.



Mağusa Akademi Gol Olup Yağdı

Haftanın diğer bir karşılaşması Mağusa’da Mağusa Spor Akademisi ile Mesarya arasında oynandı. Ligde üst sıraları hedefleyen Mağusa Spor Akademisi zayıf rakibi karşısında 13-3 kazanarak puanını 10’a yükseltti. Karşılaşmanın ilk yarısını Cemre (2),Edanur (2) ve Vedia’nın kaydettiği gollerle 5-2 önde tamamlayan Mağusa Spor Akademisi ikinci yarıda da Cemre (3), Edanur (2), Asya (2) ve Fatma’nın kaydettiği 8 golle maçı 13-3 kazandı. Mesarya’nın golleri Dilara (2) ve Melek’ten geldi.

 

Cemil GARİP

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75