banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yenicami MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti.. Samet
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaçmaz “Zor bir rakiple karşılaşacağız’’
banner98

Gençler Birliği maçının hazırlıklarını 4 idmanla tamamladıklarını belirten Teknik Direktör İzzet Kaçmaz, takımda cezalı Süleyman dışında eksik oyuncunun olmadığını ifade etti.

Ligi en geç açan takım olmalarına rağmen, oyuncu grubunun özverili çalışmaları sonrası iyi noktaya doğru ilerlediklerini ifade eden Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, zorlu Gençler Birliği maçında sahalarında kayıp yaşamak istemediklerini söyledi.

Rakip kim olursa olsun kendi sahalarında istekli ve dirençli oynadıklarını söyleyen Kaçmaz, genç bir takım olmalarına rağmen geride kalan 4 haftada iyi işler yaptıklarını söyledi.

Geçen hafta aldıkları Çanakkale galibiyetinin anlamlı olması için Gençler Birliği maçında kayıp yaşamamaları gerektiğini ifade eden Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz karşılaşma ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve artık maç saatini beklediklerini söyledi.

İlk devre adına iyi mücadele sonrasında ilk sekizi hedef aldıklarını aktaran İzzet Kaçmaz, bu hedefe ulaşacak potansiyele sahip olduklarını ve oyuncu grubuna güvendiğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75