banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaçmaz: Kazanmak için gideceğiz..!
banner98

 




Maraş teknik direktörü İzzet Kaçmaz maç öncesinde şu açıklamaları yaptı: "Deplasmanda oynayacağımız Lapta maçı zor geçecek. Ancak biz maça kazanmak için gideceğiz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Ama öyle maçlar vardır ki 1 puan çıkarmak da önemlidir. Lapta maçı da böyle bir maçtır. Düşündüklerimizi başarmak için sahada uğraşacağız."

Mormenekşe galibiyetinin iyi giden süreci daha iyi notaya getireceğini söyleyen Maraş teknik direktörü İzzet Kaçmaz, amaçlarının bu iyi süreci Lapta maçı ile taçlandırmak olduğunu söyledi.

Lapta takımının köklü ve güçlü bir ekip olduğunu söyleyen Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, bu bilinçle maç öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti. Maraş olarak son dönemde iyi bir hava ve birliktelik yakaladıklarını söyleyen Kaçmaz, Mormenekşe karşısında aldıkları galibiyet sonrası ise iyi bir döneme girdiklerini belirtti.

Doğru zamanda doğru işler yaparak bu noktaya geldiklerine inandığını söyleyen İzzet Kaçmaz, geniş kadroları olmamasına rağmen, mevcut kadronun tecrübe ve kapasitesi ile ligi kaldıracak güçte olduğunu söyledi. Dışarıdan bakıldığında kadronun dar gibi görüldüğünü söyleyen Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, oyuncu grubunun iyi niyetli olması ile birlikte tecrübe ve kapasitesinin birleşmesi sonucunda iyi bir tabloya geldiklerini vurguladı.

Ligin ilk devresinin tamamlanmasına beş hafta kala geldikleri noktanın sevindirici olduğunu söyleyen İzzet Kaçmaz, düşüncelerinin buralarda kalmak hatta şartları zorlayarak daha yukarıda bulunmak olduğunu söyledi. Ligin eşit dengeye sahip olduğunu vurgulayan Kaçmaz, takımların günlük motivasyona dayalı olduğunu bunun her hafta bir kez daha görüldüğünü söyleyerek doğru zamanda doğru iş yapan takımların koyduğu hedef bir adım yakın olduğunu belirtti.

Hakan Borataş’ın yeniden aralarına dönecek olmasının artı bir güç olduğunu bununla birlikte devre arasına kadar iyi yerde kalmak istediklerini söyleyen Kaçmaz, üst tarafta kalmaları durumunda ise devre arası takviyenin kaçınılmaz olacağına işaret etti. Zorlu Lapta deplasmanına 3 idmanla hazırlanacaklarını da ifade eden İzzet Kaçmaz, 4 sarı kartlı Ramazan dışında eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75