banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaan ve Justice’de, GAÜ Çetinkaya’da..!
banner98

 





         Daha önce kadrosuna kendi camiasından çıkan Ahmet Can’ı kiralık olarak katan, B.Bağcıl’dan Zihni Temelci’yi de renklerine bağlayan GAÜ Çetinkaya, transferde hız kesmiyor. 

GAÜ Çetinkaya, Süper Lig’e veda eden B.Bağcıl’dan Justice Amenyaglo ve Kaan Savaşkan’ı da renklerine bağlayarak kadrosunu derinleştirip güçlendirmeye devam ederken, transferde gövde gösterisi yaparak gelecek sezon da şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğunu ortaya koydu.

Kaan geçmiş dönemde sergilediği performanslarla büyük potansiyel barındırırken Justice ise A2 Süper Lig’de gol krallığına çok yaklaşmasına rağmen az farkla liderliği kaptırmıştı.

GAÜ Çetinkaya’nın Justice’yi kiralık Kaan’ı da bonservisli olarak 75 Bin TL karşılığında renklerine bağladığı öğrenildi.

 İki oyuncu da 18 yaşında bulunuyor, bu transferlerin ardından Bostancı Bağcıl kulübündeki bonservisli oyuncu sayısı iyiden iyiye azaldı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75