banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Joseph & John AŞ..! (0-2)
banner98

Yer: Atatürk Stadyumu

Hakemler: Mustafa Öztugay, Hüseyin Özaşık, Sertan Alkın, İsmail Ercan

Gençlik Gücü: Raif, Aşkın, Hacı, Tayfun, Emir, M.Kaygısız (Dk.60 Boateng), Arif, Sezgin (Dk.51 Mahmut) İdan (Dk.90 Bora) Uche, Özgür

Göçmenköy: Mustafa, Reşit, Rıfat, Rahmi, Lawal, Fikret (Dk.80 Salih) A.Coşkun, Mevlüt (Dk.55 Erin), Okoli, Joseph, K.Uçaner (Dk.69 Mustafa)

Goller: Dk.5 Joseph, Dk.65 Okoli (Göçmenköy)

5.DK: Ceza sahasına yakın bir noktada topla buluşan Okoli ara pasıyla topu Joseph ile buluşturdu. Kaleci Raif ile karşı karşıya kalan Joseph düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

45.DK: Sağ kanattan gelişen Göçmenköy atağında Kemal Uçaner’in güzel ortasında bomboş durumda Joseph yakın mesafeden topu dışarıya gönderdi.

61.DK: Mahmut’un kısa düşen geri pasında araya giren Okoli kaleci Raif ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarıya gitti.

65.DK: Mahmut’a orta sahada baskı yapan Kemal Uçaner, topu bekletmeden Okoli’ye aktardı. Okoli’de ceza sahasına girdi, topu sağına çekti ve Hacı’dan topu kurtardı. Sonrasında yerden harika bir plase ise skoru 0-2 yaptı.

73.DK: Okoli’in ara pasında topla buluşan Mustafa, karşı karşıya pozisyonda kötü vurarak topu üstten dışarıya gönderdi.

77.DK: Savunmadan atılan uzun topla buluşan Okoli, kaleci Raif’i karşı karşıya pozisyonda geçemedi. Atak köşe vuruşuyla devam etti.

85.DK: Sağ kanattan Tayfun’un etkili ortasında uygun durumda Özgür’ün kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

87.DK: Aldığı pasla bir anda kaleci Raif ile karşı karşıya kalan Joseph’in vuruşunda kaleci Raif bir kez daha golü önledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca bu önemli müsabakayı 0-2’lik sonuçla kazanan ve 3 puanın sahibi olan Göçmenköy oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Joseph & John AŞ.. (02)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75