banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İtalya'ya Dönmekten Vazgeçti..!
banner98

Juventus forması giyen ve koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir ülkesi Portekiz'de karantinada olan Cristiano Ronaldo, bir kez daha şaşırtan bir karar aldı.

İtalyan Corriere Dello Sport gazetesinin haberine göre Ronaldo, Dybala'nın 4. kez koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Juventus'u aradı ve İtalya'ya dönmeyi ertelediğini söyledi.

50 GÜNDÜR PORTEKİZ'DEYDİ, BİR SÜRE DAHA KALACAK

Dybala'nın hala koronavirüs olması nedeniyle böyle bir karar aldığı belirtilen Portekizli yıldızın bir süre daha Portekiz'de kalacağına yer verildi.

Koronavirüs nedeniyle İtalya'da liglere ara verilir verilmez ülkesi Portekiz'e giden Ronaldo, 50 gündür Madeira'daki villasında ailesiyle birlikte vakit geçiriyor.

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Ronaldo, bu süreç içinde birçok kez dışarıya çıkarken karantina kurallarına uymamış ve büyük tepki çekmişti. Yıldız futbolcunun Dybala mesajı ve İtalya'ya dönmeyeceğini belirtmesi de taraftarları arasında tepkiyle karşılandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75