banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İtalya Serie A'nın Durumu Netleşiyor...!
banner98

Federasyon yönetim kurulu, ilgili muhatapların da katılımıyla ülkede yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla duran futbol sezonunun geleceğini ele aldı.

FIGC’ten yapılan açıklamada, liglere yeniden başlama arzusu dile getirilirken, birinci (Serie A), ikinci (Serie B) ve üçüncü (Serie C) futbol liglerinin, 20 Ağustos’ta sona ereceğini bildirildi.

Liglerin yeniden başlamasından önce Kovid-19 acil durumu sebebiyle bir kez daha durması halinde ise play-off/play-out ya da ligleri sonlandırmak gibi kararları federasyonun vereceği belirtildi. Ayrıca, tüm amatör futbol şampiyonalarının da tamamen durdurulduğu ifade edildi.

Federasyon, 2020-2021 futbol sezonunun başlangıcını da 1 Eylül 2020 olarak belirledi. İtalyan basınında çıkan bu konuya ilişkin haberlerde de liglerin 20 Ağustos’ta tamamlanması akabinde, 31 Ağustos’a kadar da İtalya Kupası maçlarının yapılacağı kaydedildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, yaptığı açıklamayla Serie A'nın oynanıp oynanmayacağına 28 Mayıs’ta yapılacak toplantıda karar verileceğini duyurmuştu.

Federasyon da daha önce aldığı kararla, 14 Haziran'a dek tüm futbol müsabakalarını durdurduğunu, hükümetten izin çıkması durumunda bu tarihten sonra liglerin başlayabileceğini açıklamıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75