banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İstikrarı Mağlubiyette Yakaladılar..!
banner98

Esentepe ve Girne Halk Evi geride kalan haftaları neredeyse son 2 sırada tamamladılar. Bu 2 takımımız ayni zamanda ligde en fazla mağlubiyet alan takımlar oldular. Esentepe ve Girne Halk Evi takımları geride kalan haftalarda deplasman maçlarından puan getiremediler. Üst üste en fazla mağlubiyet alan yine bu 2 takımımız oldu.

Esentepe 1 kez 7 maç üst üste, 1 kez de 5 maç üst üste mağlubiyet aldı. Geride kalan haftalarda üst üste 2 maç kazanamadı. Son 2 maçı da mağlubiyetle tamamlarken toplamda 15 maçtan puan alamadı.

Girne Halk Evi de tıpkı Esentepe gibi çok kötü bir performansa sahip. Üst üste galibiyeti olmadığı gibi seri mağlubiyetlerle de dikkat çekti. Arka arkaya (6-10) 5 hafta mağlup oldu. Son 8 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Toplamda 14 maçı mağlubiyetle tamamladılar. Binatlı, G.Birliği ve K.Kaymaklı da kötü performansları ile bu takımlarımıza yaklaşan takımlar oldular.

K.Kaymaklı son 10 maçta sadece 2 beraberlik alırken son 8 haftayı mağlubiyetle tamamladı. Aldığı 2 galibiyetle de ligde en az galibiyet ve 7 beraberlikle de en fazla beraberlik alan takım durumunda. Son galibiyetini 9. haftada aldı.

Binatlı da son 11 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik alırken 8 maçı mağlubiyetle tamamladı. Son galibiyetini 13. haftada aldı. Son 6 haftadır galibiyete hasret.

G.Birliği de sezona çok kötü başlamış ve ilk galibiyetini 12. haftada aldı. Oynadığı maçların 11 tanesinde sahadan puansız ayrıldı. Topladıkları 14 puanla onlar da çok zor günler geçiriyor.

Baf Ülkü Yurdu sezonun ilk yarısındaki performansından çok uzakta. Oynadığı son 5 maçta galibiyete hasret. 5 maçta 2 beraberlik alırken 3 de mağlubiyet aldı. Son galibiyetini ise 14. haftada K.Kaymaklı karşısında aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75