banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İSMAİL KARADAĞ’IN HAYATI ARTIK BİR FİLM..!
banner98

 



         İsmail henüz 3 yaşındayken sol kolunu hamur makinesine kaptırmış ve bunun sonucunda sol kolunu kaybetmişti.  İsmail için toplanan protez kol parası yakalandığı kanser tedavisinde kullanılmış ve bu yüzden protez kol alınamamıştı. Hikayeyi öğrenen Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencileri olayı filmlerine taşıyarak, olayı herkesin duymasını sağlayıp İsmail Karadağ'a protez kol için yardım etmek adına bir proje başlattı.



         İsmail Karadağ’ın hayatının kısa film olduğu bu proje 6.01.2017 tarihinde Doğu Akdeniz İletişim Fakültesi’nde Film Galası’nda gösterilecek. Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Cemil Çoruhlu proje hakkında yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: ‘’İsmail Karadağ kardeşimize yardım etmek istedik. Görevli olduğum bir futbol müsabakasında saha kenarında çok iyi top sektiren, şut atan bir çocuğu fark ettim. Sol kolu olmamasına rağmen bu onu hiç etkilemiyor gibiydi. Müsabaka sonucu evine gittim. Ailesiyle tanıştım. Her şeye rağmen hayat dolu insanlardı. Bana İsmail için toplanan paranın kanser tedavisine gittiğini söyleyince böyle bir proje yapmaya karar verdik. Asıl amacımız yardım sever kimselere ulaşarak İsmail’e bir protez kol takılmasına vesile olmaktır’’ dedi.

HABER: RAİF USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75