banner108
Öne Çıkanlar Ralli Satranç Ligleri Start Aldı.. Almanya Meliz Redif Eurotour Martin Cup
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele'ye Acapulco'dan Nefes..!
banner98




Maddi yönden bir süredir büyük sıkıntılar yaşayan Süper Ligin başarılı ekiplerinden Larnaka Gençler Birliği'nde destek arayışına Acapulco Hotel duyarsız kalmadı. .


Turizm kenti Girne'nin ve ülkemizin tanınmış otellerinden Acapulco,, Larnaka Gençler Birliği'ne destek verecek. Bu akşam İskele'nin ünlü restoranlarından Yahya'nın Yeri'nde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Gençler Birliği oyuncuları, teknik heyeti, yönetimi, Başkanı, ve Larnaka'lılar Derneği yöneticileri ile bir araya gelen Acapulco Otel yöneticileri verilecek desteği ve artık Acapulco Otel’in Gençler Birliği’nin yanında olduğunu sporculara müjdelediler.



Anlaşmadaki en büyük etkenin Acapulco Otel Sahibi Dimağ Çağıner ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu  arasındaki bağ oldu öğrenilirken, Acapulco Otel Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Başel ile Muzaffer Serdaroğlu kulüp yönetimine eklenen isimler oldu. Belediye Başkanın yoğun uğraşları ile kulübe destek bulma çalışmalarında duyarsız kalmayan Acapulco Otel Sahibi Dimağ Çağıner attığı bu adımla büyük takdir topladı.


Acapulco Otel'in bu sezon bir kısım destek vereceği 2018-2019 sezonunda Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü'nün ana sponsoru olacağı bilgisi edinilirken, kırmızı siyahlıların devre arası kampını da Acapulco'da yapacağı öğrenildi. 



Haber : Necmi Usal 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75