banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’den büyük isyan istifa getirdi..!
banner98
 




Bugün kü Lefke maçında yaşanan hakem hataları G.Birliği’nin isyanına neden oldu. Görüşlerini aldığımız G.Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, çok büyük üzüntü içinde olduklarını ve Lefke maçında yaşanan hakem hatalarının bardağı taşıran son damla olduğunu ifade ederek teknik patronları Hasan Topaloğlu’nun maçtan sonra soyunma odası çıkışında kendisine artık hakem hatalarına tahammül edemeyeceğini istifa ettiğini söylediğini belirtti.

Emeğe saygının olmadığı yerde bu işe devam etmek istemediğini belirten hocamıza bu konunun konuşulmasının şimdi zamanı olmadığını ve pazartesi akşamı yönetim kurulu toplantısında bu konuyu konuşacaklarını söylediğini ifade etti.

Radyo’da açıkladı

Gençler Birliği teknik adamı Hasan Topaloğlu radyo da bağlandığı spor programında da istifasını başkana sunduğunu açıklarken artık ülke sporuna hizmet etmek istemediğini kendilerinin bu ligde figüran görüldüğünü verdikleri emeğe saygı gösterilmediğini belirterek üzgün olduğunu açıkladı. Topaloğlu 4.hakemin orta hakemi penaltı diye uyarmasına rağmen orta hakemin penaltıyı çalmamasının hiçbir açıklaması olamaz derken daha birçok önemli konuya da programda parmak bastı.


Bizde Yönetim olarak istifayı düşünüyoruz

G.Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, Hasan Hocayla pazartesi günü görüşeceğiz ancak şunu da belirteyim ki Pazartesi akşamki toplantıda her türlü karar çıkabilir ve benimle birlikte yönetim kurulundaki arkadaşlarımızda istifa edebiliriz. Hasan Hocamız tahammülü kalmadığı gibi bizimde tahammülümüz kalmadı ve yönetim olarak istifa gündemimizde ve Pazartesi akşamı bunun kararını vereceğiz.

                                                     

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75