banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’den Aytaç’a Teşekkür Mesajı..!
banner98

Gençler Birliği yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Takımımız Gençler Birliği'nin son haftalarda Süper Lig’de almış olduğu başarısız sonuçlardan dolayı hocamız Bülent Aytaç ile karşılıklı ve gayet medeni bir ortamda yaptığımız görüşme sonrası mevcut sözleşmemizi feshetmiş bulunuyoruz.

Her iki taraf da geldiğimiz bu noktada Gençler Birliği'ne yeni bir motivasyon sağlamak ve takımın yeni bir hoca ile henüz daha ligin başında iken yeniden yapılandırılmasına olanak sağlamak için bu değişikliğin şart olduğu hususunda görüş birliğine varmıştır.

Değerli hocamız Bülent Aytaç ile çalıştığımız süre içerisinde gerek takımımıza verdiği teknik katkılar ve de gerekse kulübümüzün yeniden yapılanmasında yapmış olduğu yardımlardan dolayı her zaman kendisine müteşekkir olduğumuzu belirtmek isteriz. Sayın hocamıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75