banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’de Tarih Tekerrür Etti..!
banner98




Son 2 sezonun flaş ekibi Gençler Birliği, yeni sezonun ilk maçında Yalova’yı 4-3 mağlup ederek lige 3 puanla başlarken, akıllara geçtiğimiz yılki maç geldi.


Geçtiğimiz sezon ligin ikinci haftasında İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan Gençler Birliği-Yalova karşılaşmasını ev sahibi ekip 4-3 kazanmayı başarmıştı. İskele 2-0 öne geçmiş daha sonra Yalova maçı 3-2'ye getirmişti. Gençler Birliği son 5 dakikada 2 gol bulup maçı 4-3 kazanmıştı. 

Geçtiğimiz gün yine İskele Cumhuriyet Stadı’nda ilk hafta mücadelesinde karşılaşan iki ekip, sahaya gelen futbol severlere harika bir maç izlettirdi.

Ev sahibi Gençler Birliği, 4-0 öne geçmesine rağmen maçın son bölümünde kalesinde 3 gol gördü. 4-3’ten sonra Yalova mutlak bir gol pozisyonundan da yararlanamazken, maç İskele temsilcisinin 4-3’lük üstünlüğü ile sona erdi. Böylece iki ekip iki sezon üst üste aynı sonucu tekrarlamış oldu.

 

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75