banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’de “Şenol-Arif A.Ş” iş başında..! (0-2)
banner98
 




Yer: Mormenekşe Cemal Balses Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Necmi Bulut, Doğan Elmalı

Mormenekşe: Oğuzhan, Ali (Fırat), Fetin, Demba (Fofana), Burak, S.Yahat, Emre, Nasuh, Rifat (Can Özsoy), Mehmet, Dagnogo

Gençler Birliği: Raif,  Yusuf, Emeka, Emir Dolu, Şenol, M.Erol,  İbrahim (Sertan), Yakubu,  Sinan, Mehmet (Barış), Arif (Ekrem)

Goller: 37. Dk. Şenol Şöför, 45. Dk Arif Uysal

 

Koopbank Kıbrıs Kupası’nda mücadele eden Mormenekşe ile Gençlerbirliği ikinci tur maçında Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nda karşı karşıya geldi.


Ligde zor günler geçiren ve tutunmaya çalışan Mormenekşe kupaya da asılarak maça tam kadro çıktı. Gözünü kupa finaline diken Gençler Birliği’de as kadrosu ile mücadele ederken kıran kırana bir mücadele ortaya kondu.


Maça hızlı başlayan taraf Gençler Birliği oldu ve rakibi karşısında pozisyonlar üretmeye başladı. Bu ataklara karşı özellikle ilk yarım saatte Sami ile 2 konra atakta tehlike yaratan Mormenekşe rakibi gibi pozisyonları gole çeviremedi.


Gençler Birliği 37. Dakikada yine hızlı çıktığı bir atakta sağ kanattan ceza alanına giren Şenol, Fetin tarafından ceza alanı içerisinde yere indirildi. Orta hakem Emre Öztaşlı tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı Şenol Şöför kullandı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.


40 . dakikada Arif’in 18 dışından sert falsolu vuruşu iki direğin birleştiği noktadan geri döndü.

Maçın ilk yarısının bitmesi beklenirken organize gelişen Gençler birliği atağında Emeka, Şenol ve Arif üçgeninde güzel bir atak gerçekleştiren Gençler Birliği genç yıldızı Arif’in 45. Dakikada golü ile soyunma odasına 2-0 önde gitmeyi başardı.


Maçın ikinci yarısında iki takımın da çabaları sonuca ulaşmayınca Gençler Birliği ilk yarıda bulduğu iki gol ile 2-0 galip gelerek çeyrek finale yükseldi.

Haber ve Fotolar: Halil ESEN


 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75