banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’de Salih Sakallı Sesleri..!
banner98

Sezona yeni umutlarla giren ancak ilk 4 haftada beklediği sonuçları alamayarak teknik adam Bülent Aytaç’ın görevden ayrılması ile geçici olarak 3 haftadır takımın başında saha çıkan Türkiye’li teknik adam Vasfi Aksaka’nın çalışma süresi dolduğu için yeni teknik adamını belirleme çalışmalarını sürdüren Gençler Birliği’nde sona gelindi.

Geçtiğimiz haftada başkan İlker Züğürt’ün istifası sonrası 18 Kasım’a genel kurul kararı alan Kırmızı Siyahlı ekipte as başkan Sporcu sorumlusu Rifat Berkel kulüple ilgilenmeye ve takımı sahipsiz bırakmamaya devam ediyor.

Başkanlığa aday olmayı ve güçlü bir yönetim kurmanın da hazırlıkları içerisinde olan Berkel 8.haftada takımın başında yeni teknik adamla çıkması için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Kırmızı siyahlı ekipte yeni teknik adamın bugün öğlen saatlerinde belli olması bekleniyor. Ülkemizin başarılı isimlerinden son 3-4 sezondur sahalardan uzak kalan Salih Sakallı ile dirsek teması kuran Sportif Direktör Rifat Berkel Pazar akşamı genç teknik adam ile İskele’de masaya oturdu. Pazar gün oynanan maçı da izleyen Salih Sakallı ile olumlu bir görüşme gerçekleştiren Berkel bugün Sakallı ile son kez görüşerek takımı yeni teknik adamını belirmek istiyor.

Tarafların birçok konuda anlaşmaya vardığı çok ufak konuları da bugun masaya yatırarak el sıkışması bekleniyor.

Salih Sakallı ile uzun süreli çalışmak isteyen Berkel özellikle hocanın profilinin alt yapıya da önem veren bir isim olması nedeni ile kendileri için büyük önem taşıdığını ve büyük ihtimal bugün hocamızı antrenmana yetiştirmeye çalışacağız dedi.

Bu arada Gençler Birliği 8.haftada Küçük Kaymaklı deplasmanına çıkacak. Dikkat çeken en önemli nokta ise K.Kaymaklı camiasında özdeşleşen salih Sakallı’nın ilk maçının Kaymaklı maçı olacak olması oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75