banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele uzatmada YAK’ıldı..! (1-1)
banner98






Yer: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

Hakemler: İhsan Payas, Fatih Bardakçıoğlu, Emre Çevikdal, Emre Öztaşlı

Yenicami: Yusuf, Erbay, Halil, Hüseyin Sadıklar, Çağdaş, Ünal, İbrahim, Ömer (46’Ahmet Sivri), Tansel, John, Rifat (46’Emin)

Gençler Birliği: Raif, Emir, Yusuf, Sinan, Mehmet Erol, Halil Türen, Arif (64’Sertan), Şenol, İbrahim (70’Mehmet Ali), Nnaemeka (88’Saddam), Malik

Goller: 90+3’Ahmet Sivri (Yenicami), 19’Şenol Şöför (Gençler Birliği)


5.dakikada gelişen YAK atağında Hüseyin Sadıklar’ın ceza sahası dışından vuruşu Raif’te kaldı.



14.dakikada topun gelişine Çağdaş çok uzak mesafeden müthiş bir şut çıkardı, kaleci Raif aynı güzellikte topu kornere çeldi. Köşe atışını İbrahim Çıdamlı kullandı, altı pasta karambol oluştu, Rifat vurdu ancak savunma pozisyonda etten duvar oldu. Dönen top yine ceza sahası dışına açıldı, İbrahim Çıdamlı güzel bir orta yaptı, John müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ancak top üstten dışarıya gitti.



19.dakikada ani gelişen Gençler Birliği atağında savunma arkasına atılan topa İbrahim Köse hareketlendi, kaleci Yusuf çıkarak kafa ile topu uzaklaştırdı ancak top Şenol’un önünde kaldı, Şenol da düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi (0-1).



29.dakikada sağdan hareketlenen Arif, Çağdaş’tan sıyrıldı, vuruşunda Yusuf topu çeldi. İlk devre Gençler Birliği’nin 1-0’lık üstünlüğünde sona erdi.



İkinci devreye Yenicami takımı 2 değişiklikle başladı. Emin Atabek ve genç oyuncu Ahmet Sivri, Rifat ile Ömer’in yerine oyuna dahil oldu.
50.dakikada sol çaprazda topla buluşan Emin’in plase vuruşu uzak kale direğinden geri döndü.



61.dakikada John’un vuruşu kaleci Raif’te kaldı. 62.dakikada İbrahim Çıdamlı’nın pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan John’un vuruşu üstten dışarıya gitti.



90+3.dakikada çok tartışmalı bir faul kararı sonrası gol geldi. Mehmet Erol’un, Ahmet Sivri'ye faul yaptığı gerekçesi ile orta hakem İhsan Payas ceza sahasının hemen dışından serbest atış kararı kararı verdi. Atışı İbrahim Çıdamlı kullandı, top yan direkten döndü ve genç oyuncu Ahmet Sivri’ye geldi, Ahmet’in vuruşu önce üst direkten döndü daha sonra ise çizgiyi geçtiği gerekçesi ile yan hakem Fatih Bardakçıoğlu’nun onayı ile gol kararı verildi ve skora denge geldi (1-1).



Karşılaşma da az sonra tamamlandı ve Yenicami ile Gençler Birliği ligin 21.haftasında 1-1 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapattı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75