banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Şanlıtürk Korbay
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele revire döndü..!
banner98

 





           Geçtiğimiz hafta MTG deplasmanından 1 puanla dönen İskele temsilcisi Gençler Birliği'nde sakatlıkların hızı kesilmiyor.

 Dumlupınar karşılaşmasında bileğindeki bağları yırtılan Şenol'un ardından geçtiğimiz hafta antrenmanda da genç oyuncu Mehmet Ali Aylanç'ın bileği çatladı. Mağusa Türk Gücü karşılaşmasında ikinci devrede oyuna devam edemeyerek yerini Raif'e bırakan kaleci Ali Aydemir'in de bağlarında esneme olduğu bilgisi edinilirken, son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Yunus'un ise dizi su topladı.

Öte yandan vatani görevini yapan ve ilk 11'de görev alan 23 yaşındaki hücum oyuncusu İbrahim Köse'nin de bilekteki bağlarında esneme olduğu öğrenilirken, teknik direktör Hasan Topaloğlu'nun bu hafta oynayacakları Küçük Kaymaklı karşılaşması öncesinde kara kara düşündüğü edinilen bilgiler arasında.

 

Haber: Necmi Usal

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75