banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele Kartepe’ye Uçuyor..!
banner98

Ülke kulüplerimizin alışıla gelen kamp yeri olan İzmit-Kartepe, her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke takımlarımızın birçoğunun sezon öncesinde durak yeri olacak.

Bu sezon takımın başına deneyimli isim Hasan Topaloğlu’nu getiren ve güçlü bir kadro oluşturan doğu ekiplerinden Gençler Birliği, Kartepe’ye ilk giden takım oldu. Bu sabah adadan ayrılacak olan kırmızı siyahlı ekip 20 Ağustos’a kadar kamp çalışmalarını günde çift idman yaparak değerlendirecek.

G.Gücü ve K.Kaymaklı yarın gidiyor

Gençler Birliği’nin yanı sıra Gençlik Gücü ile Küçük Kaymaklı takımları ise yarın sabah uçağı ile önce İstanbul’a daha sonra ise kara yolu ile İzmit Kartepe Green Park otel’de kampa girecekler. Her iki takımda günde çift idman yaparak kampı değerlendirecekler ve hazırlık maçı yapmak için de diyalog kurulduğu öğrenildi.

Saha ve iklim uygun

Kulüplerimizin İzmit-Kartepe’de kamp yapmasının en büyük sebebi olarak iklim ve tesis şartları gösteriliyor. Serin havanın verdiği rahatlıkla oyuncular günü bazen iki, bazen ise üç antrenmanla tamamlıyor. Öte yandan tesiste 5 sahanın olması çalışma imkânını kolaylaştırıyor. Antrenmanlar sonrası beslenmenin önemine dikkat çeken teknik adamlar Kartepe’de en memnun oldukları bir başka olay ise çıkan menüler.

banner116
Anahtar Kelimeler:
İskele Kartepeye Uçuyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75