banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele, Kampı Galibiyetle Tamamladı..! (2-0)
banner98

 




Cuma günü Dipkarpaz’da kampa giren İskele temsilcisi Gençler Birliği, kampı tamamlayarak İskele’ye döndü.

3 günde 5 antrenman ve 1 de hazırlık maçı yapan kırmızı siyahlılar, kampı tamamladı. Gençler Birliği, kampın son gününde Dipkarpaz ile hazırlık maçı oynadı ve bu karşılaşmayı da Sertan Kurukafa’nın golleri ile 2-0 kazandı.


As oyuncularını dinelendirip genç oyuncu ve antreman eksiği olan oyuncularını bu maçta kullanan Gençler Birliği takımı genç oyuncularının olumlu izlenim vermesi ile mutlu oldu.

Topaloğlu; ‘’Verimli bir kamp geçirdik’’

Karpaz kampını değerlendiren Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, ‘’Çok verimli bir kamp geçirdik. Tüm oyuncularımın performansından ve idmanlara olan ilgilerinden dolayı çok memnunum.



2 hafta sonra Kartepe’de 1 haftalık kamp yapacağız. Kampa kadar çalışmalarımızı Evliya Çelebi gibi saha bulduğumuz yerde devam ettireceğiz’’ şeklinde konuştu. Gençler Birliği, 9 Ağustos Çarşamba günü Binatlı ile 12 Ağustos Cumartesi günü de Doğan Türk Birliği ile hazırlık maçları oynayacak.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75