banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele gümbür gümbür..! (4-1)
banner98

 




            Beyarmudu Sahası’nda oynanan Gençler Birliği-Mormenekşe hazırlık karşılaşmasında gülen taraf 4-1’lik skorla İskele temsilcisi oldu.

Gençler Birliği, genç oyuncusu Mehmet Ali Aylanç ile 1-0 öne geçerken, farkı 2’ye çıkaran gol Nnaemeka’dan geldi. Oyun üstünlüğünü eline alan Gençler Birliği, 3.golü İbrahim Köse, 4.golü de Koffi ile buldu. Mormenekşe, Nasuh ile farkı 3’e indirdi ve ilk devre 4-1 Gençler Birliği’nin üstünlüğünde sona erdi.

 İkinci devrede Gençler Birliği sahaya farklı bir 11’le çıkarken, mücadele de orta sahada geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ilk devresinde Mormenekşe’nin başarılı orta saha oyuncusu Ali Bayır’ın dizi dönerken, tecrübeli isim maça devam edemedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75