banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele Durmak Bilmiyor..!
banner98

Gençler Birliği, kamp çalışmalarını sıkı bir tempoda sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar, kampın üçüncü gününde de yoğun tempo ile çalıştı.

Teknik Direktör Hasan Topaloğlu nezaretindeki Gençler Birliği, sabah saat 11.00 ve akşam 18.00’da iki idman gerçekleştirdi.

İki idmanın da ağır oluşu gözlerden kaçmazken, oyuncuların hırslı oluşu dikkat çekti. Özellikle sabahki idmanın sonunda yapılan çift kale maçta oyuncuların keyifli oluşu takımdaki arkadaşlığın da yavaş yavaş iyiye doğru gittiğini gösterdi.

‘’Yabancılar belli olacak’’

Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, spor servisine verdiği demeçte ‘’Çok verimli bir kamp geçiriyoruz. Oyuncularımın çalışma isteğinden oldukça memnunum. Üç TC’li oyuncu deniyoruz. En çok sevindiğim nokta Kıbrıs’a dönerken yabancı oyuncularımızı belirlemiş olacağız’’ şeklinde konuştu. Gençler Birliği takımı bugün Türk Ocağı ile bir hazırlık maçı oynayacak.

NECMİ USAL (İzmit-Kartepe)

banner116
Anahtar Kelimeler:
İskele Durmak Bilmiyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75