banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele'de Keyifli Başlangıç..! (3-1)
banner98

Yer: İskele Cumhuriyet Stadı

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Mehmet Volkan Çelik, Engin Akkagün

Gençler Birliği: Çağatay, Ertan, Berhan, Bülent, Erdoğan (63.Dk Deniz) Mete (63.B.Tur) Ahmet, Sinan, Mehmet Ali (77.Dk Emre) Neval, Serkan

Bostancı Bağcıl: Nusret, Ahmet, Arda, Aziz, Cemal, Zekai, K.Solkanat (82.Dk Bilal) Kemal, Mustafa (60.Dk H.Bucak) Doğukan, Cevdet (66.Dk Justıce)

Goller: 24'Mete Sağır, 81'Bülent Çakmak, 88'Emre Özsin (Gençlerbirliği) 78'(P)Justice (Bostancı Bağcıl)

Devre arasında kadrosunda yaptığı değişikliklerle yeni bir sayfa açan Gençlerbirliği, 16.haftada Bostancı Bağcıl'ı ağırladı.

İskele Cumhuriyet Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekip rakibine 3-1'lik üstünlük sağlayarak üç puanın sahibi oldu.

Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri Mete Sağır, Bülent Çakmak ve Emre Özsin kaydederken, Bostancı ekibinin tek golünü penaltıdan Justice kaydetti.

Genelde çekişmeli bir mücadele içerisinde geçen karşılaşmada gol pozisyonu üreten taraf ev sahibi olurken 24. Dakikada Bağcıl’dan transfer ettiği Mete’nin eski takımına attığı golle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

Golden sonra devre arasına kadar Ahmet Kara ile 2 net pozisyondan yararlanamayan Gençler Birliği devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci devrede mücadele karşılıklı devam ederken 66. Dakikada oyuna dahil olan Bağcıl’ın yeni transferi Justice oyuna hareketlilik getirdi.

Ev sahibi ekip Bülent Çakmak ve Deniz ile yüzde yüz 2 gol pozisyonu daha harcarken Bağcıl 78.dakikada Justice’in ortasında ceza alanı içinde yapılan harektle penaltı kazandı. Atışı Justice filelere gönderdi ve karşılamaya denge geldi. 1-1

Golden sonra yüklenen Gençler Birliği önce altı pasta Serkan Zeyin’in şutunda üst direği geçemedi ama daha sonra Bülent Çakmak ile skoru 2-1 yaptı.

Kırmızı siyahlı ekip 88 dakikada Emre Özsin ile 3-1 yaparak maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Ev sahibi Gençler Birliği bu galibiyetle 2.devreye iyi başlayarak zirve iddasını sürdürdü. 

Bostancı Bağcıl ise ligin altında kalmaya devam etti. 

FOTOLAR: MAHMUT ODACI- ERSİN ORKOZ

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75