banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele bombalara devam ediyor..! Ertan Yuvaya döndü..!
banner98

 




            İskele temsilcisi Larnaka Gençler Birliği gücüne güç katmaya devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekip az önce Cihangir’in deneyimli oyuncusu bonservisi Akova'da bulunan Ertan Bulut’u resmen kadrosuna kattı.

Kırmızı siyahlılar Engin Yılmaz, Sercan Çoban ve Miranda’nın ardından Ertan’ı da kadrosuna katarak gücüne güç kattı. Bilindiği üzere Ertan, 3 yıl önce Gençler Birliği forması giymişti.

Özellikle kadrosunda tecrübeli oyuncu sıkıntısı yaşayan Gençler Birliği’nın Ertan ve Miranda ile bu sorunu çözmeye çalışacağı öğrenilirken tecrübeli oyuncu Ertan’da yeniden yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu belirtti.


Genç ve başarılı bir kadronun olduğu yuvaya döndüğü için heyecanlı olduğunu belirten tecrübeli isim yeni sezonda daha iyi bir Gençler Birliği izlettirmek için kendisinin de sahaya her şeyini koyacağını söyledi.


Transferden dolayı mutlu olduğunu açıklayan Başkan Mustafa Gülcan ise eski oyuncumuzu yuvaya döndürdüğümüz için mutluyum dedi. Ertan ile daha da güçlendiğimizi düşünüyorum. Onun futbol bilgisi ve tecrübesi takımımıza güç katacak diye sözlerini tamamlayan Başkan Gülcan transferde nokta atışı yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

 

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75