banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele, BAF Sakızı Çiğnedi..! (1-3)
banner98




YER
: Güelyurt Üner Berkalp Stadı..

HAKEMLER: Kerem Eran, Ferhat Tuna, Hakan Gök

BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan,M.Tekpınar, Arif (Tahsin dk.70), Joseph, Feliş, Lawal, Ahmet, Fikri (Berk dk.80), İltaç (Azat dk.58), Hamis, H.Hürben

G.BİRLİĞİ:Ali Aydemir (Ali Karal dk.73), Sercan, Yusuf, M.Erol, Sinan, Ertan, Malik, NNemeka, Sertan (İbrahim Köse dk.58),  Şenol, Tonbara (Emir dk.84)

GOLLER: Dk.80 (pen) Hamis (Baf Ülkü Yurdu), Dk.27 Nnemeka, dk. 31 Sinan, dk.62 İ.Köse (G.Birliği)

 

9. dakikada G.Birliği takımından Sertan’ın cea alanı dışından sert şutunda top kaleci Erdoğan’da kaldı.

26. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında H.Hürben rakip ceza alanine girmeden sert vurdu kaleci A.Aydemir zor da olsa topa sahip oldu.

27. dakikada G.Birliği öne geçti. Bu dakikada gelişen G.Birliği atağında Sertan’ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Şenol ara pası ile Nnemeka’yı buluşturdu. Nnemeka düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

31. dakikada fark 2’ye çıktı. Ani gelişen G.Birliği atağında Baf Ülkü Yurdu defansı Şenol’un pozisyonunun ofsayt olduğu gerekçesi ile durdu. Gerilerden gelen Sertan topu alıp kalecinin üzerinden aşırttı. Ancak defans topu kornere attı. Kornerden gelen topa arka direkte Sinan’ın kafa ile vurdu. Defans oyuncularının müdahalesine ragmen ağlara gidince G.Birliği skoru 2-0 yaptı.

49. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Felix’in pasında Ahmet’in köşeye giden topuna kaleci A.Aydemir mükemmel uzandı ve topa sahip olarak rakibine gol şansı tanımadı.

58. dakikada Baf Ülkü Yurdu takımından H.Hürben’in ortasında kaleci A.Aydemir’in tokatladığı top kısa düştü. Bu topa vuran Joseph topu üstten dışarı attı.

62. dakikadaki G.Birliği atağında Lawal’ın ıskaladığı topu alan Nnemeka kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vurmak isterken araya giren arkadışı İ.Köse topa müdahale edince defans topu uzaklaştırdı. Ancak İ.Köse bir kez daha topa sahip oldu ve ceza alanına girmeden sert ve yerden bir vurşla G.Birliği’ni 3-0 öne geçiren golü attı.

80. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Felix sol taraftan rakip ceza alanına girdiği anda Malik tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Hamis topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı.

90+1’nci dakikada Baf Ülkü Yurdu takımından Joseph’in sol taraftan  çarpraz pozisyondaki sert şutunda top üst direkten oyun alanına döndü, defans uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençler Birliği deplasmanda 3-1 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75