banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İSKELE ARTIK ŞAMPİYONLUĞU SESLENDİRİYOR..!
banner98





        Takımın 12 Hazirandan beri salonda,12 Temmuzdan itibaren de koşulara çalışmalarını başladığını söyleyen Hasan Topaloğlu, dün itibari ile de sahaya indiklerini söyledi.


Gençler Birliği’nin kamp programı ve transferler hakkında da bilgi veren Topaloğlu ilk kamplarını 4-6 ağustos da Karpaz’da yapacaklarını ve 21-27 Ağustos da ise Kartepe’de kamp yapacaklarını söyledi.

Transferler hakkında bilgi veren Topaloğlu ”Ertan Bulut, Engin Yılmaz, Ali Karal, Batuhan Ak ve Sercan Çoban takıma katıldı, bunun yanında Ari Uysal, Halil Türen, Abdullah Kaya takımdan ayrıldı. Yabancı transferinde ise Malik ve Emmanuel akşam uçağı kaçırdıkları için bizimle olamadılar, fakat yarın onlarda takıma katılacaklar. Elimizde Oddo, Emmanuel ve Saddam gibi yabancı oyuncularda var. Bu yabancı oyuncuları veya başka deneyeceğimiz yabancı oyunculardan en az birini takıma katacağız dedi.

Hasan Topaloğlu son olarak takıma 3 transfer daha yapacaklarını yeni sezonda yine zirveye oynamak istediklerini ancak bu sezon şampiyonluğa daha çok odaklanacaklarını açıkladı.



         Topaloğlu geldiği günden beri İskele’nin artık zor bir deplasman olduğunu ve İskele’den çıkışın zor olduğunu belirterek bu yılda bunu sürdüreceklerini ifade etti. Başarılı teknik adam bu sezon İskele’de gece maçları ile bölgeye futbol ziyafeti sunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gülcan ise son 2 yıldır şampiyonluk yarışı verdiklerini lige heyecan ve zevk getirdiklerini belirtirken bu yıl artık 1 kupa almak istediklerini belirtti.



         İstikrarı gerek kadroda gerek teknik heyette yakaladıklarını belirten başarılı isim camiadan daha fazla destek istedi.


Sanal ortamlarda değil gerçek anlamda destek verilmesini beklediğini belirten Gülcan bu yıl yine başarılı olacaklarını buna yürekten inandığını açıkladı.


Açılışa katılan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’da yeni sezonun camiaya hayırlı olmasını ve 2 yıldır süren başarının bu yılda devam etmesi için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini açıkladı.



         Sadıkoğlu kulübün yanında olduklarını iş adamlarının da camiaya sahip çıkmasını istedi. 



Açılışa A2 takımı da katılırken yaklaşık 1 saatlık çalışma yapıldı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75